MTM AB
Transport

Vi erbjuder flera sorters transporter för att täcka alla behov och vara kostnadseffektiva.

Kombibudbilar
Möbelbilar 10 m3
Möbelbilar 18 m3
Med 1 eller 2 man.

Installation

Vi hämtar, levererar, avemballerar och monterar. Allt enligt kundens exakta önskemål. Vi lämnar aldrig en vara innanför tröskeln, eller ännu värre, på gatan.

Vägg- och takfast montering

Vi strävar alltid efter att ge er bästa tänkbara service samt att vara en fulländad partner för logistikverksamheten. Nu kan vi gladeligen hjälpa er även med monteringar som ska fästas i vägg eller tak.

Möbellager

Spar dyrbar butiksyta - hyr möbellager hos oss. Vi sköter ert lager. Intag, uttag och lagring. Vi administrerar era leveransbokningar, för lagersaldo etc. via fax, webbaserat bokningssystem, e-post, eller efter era specifika önskemål.

På vårt lager har vi en gedigen verktygspark för att utföra reparationer och modifieringar av möbler samt 20 års erfarenhet av detta.

Vi har lager i Frihamnen i Stockholm. Geografiskt sett mycket bra beläget, nära till innerstad och förort. Lagret är bemannat under ordinarie öppettider. Till vårt lager kan även långtradare ta sig med lätthet.

Bilarna

Våra bilar är fullt utrustade med alla nödvändiga hjälpmedel såsom transportfiltar, bärselar, spännband, monteringsverktyg etc. Bilarna är även utrustade med GPS navigeringssystem för snabb och säker transport.

Webbaserat bokningssystem

För dig som är lagerkund hos oss, erbjuder vi ett webbaserat bokningssystem.

 

Du får snabbt en överblick av dina utkörningar. Efter att du bokat en transport, kan du se transportens status, om och när den är levererad och om chauffören lämnat någon kommentar angående utkörningen eller monteringen.

Försäkringar

Vi är transport- och företagsförsäkrade i Länsförsäkringar.